munkalehetőség ADAM-HOUSE

Munkalehetőség

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

SIP ház gyártó üzemünkbe keresünk hosszútávra, (határozatlan időre) kollégákat bejelentett, alkalmazotti munkaviszonyba.

Cégünk az idő haladtával egyre kiemelkedőbb fejődésen megy keresztül.
A megnövekedett SIP ház gyártási igények kielégítése, és a fejlesztéseink tervszerű megvalósítása megköveteli, hogy egyrészt több képzett munkatárssal dolgozzunk, másrészt hogy munkatársaink minél hatékonyabban és szerteágazóbban legyenek képesek ellátni a feladataikat.
Egyre több olyan feladatot bíznak ránk, amit csak jól képzett munkatársak bevonásával tudunk megvalósítani.
A gyártáshoz és egyéb munkálatokhoz a képzést cégünk biztosítja munkavállalóinak. A szakképesítés előny, de nem feltétel!

Ezt tudjuk kínálni Neked

Ha csatlakozol hozzánk, hazánk egyik meghatározó SIP ház gyártó cégeként a következőket nyújthatjuk neked:

 • Megbecsüljük a munkád, nem alkalmazottként, hanem partnerként és munkatársként kezelünk.

Célunk, hogy hosszútávon tudjunk együtt dolgozni.

 • Nálunk fontos vagy, azt akarjuk, hogy jól érezd magad közöttünk és a munkában.

A csapatösszhangot szeretjük, valamint ha a munkatársak segítik egymást a feladatok megoldásában.

 • Mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez.

Védőfelszereléseken és munkaruházaton túl, fűtött csarnokban történik a munkavégzés.

 • Ritkán van túlóra és hétvégi munkavégzés.

Heti 40 órát dolgozunk és nálunk valóban ritka a túlóra vagy a hétvégi munka. Ellenben ha te szeretnél, tudunk túlórát biztosítani.

 • Bejelentett állásod lesz.

Az első naptól kezdve hivatalosan alkalmazunk, de természetesen a “kölcsönös ismerkedés” ideje nálunk is meg van, ami 2 hónap “próbaidőt” jelent. 

 • Nálunk a törvényben előírt, szabadságot kiveheted és azt ki is fizetjük. Az ünnepnapok is kifizetésre kerülnek természetesen.

Teljesen természetes, hogy pihenésre, nyaralásra, családra és egyéb dolgokra is kell időt szakítani. 

 • Fizetés, alapbér tapasztalattól, tudástól függően.

Küld el önéletrajzod, vagy/és gyere el egy személyes beszélgetésre. Mindenkihez nyitottan állunk hozzá, így a fizetési igények is a megbeszélések alapján dőlnek el.

 • A pontos és jó munkavégzést nem csak dicsérettel, hanem fizetésen felüli juttatásokkal is díjazzuk. 

Értékeljük a jó ötleteket, a problémamegoldó képességeket, a pozitív hozzáállást és a kiváló munkát. Számunkra nem is kérdés, hogy ezt díjazni kell!

Ezt várjuk el tőled

Ahhoz, hogy beilleszkedj az ADAM-HOUSE csapatába és velünk tudj dolgozni fontos, hogy egy irányba nézzünk. Ezért összefoglaltuk számodra, mik azok a jellemzők amiket benned keresünk

 • Szakmai felkészültség

Alapvető műszaki érzékre mindenképp szükség van.
Kéziszerszámok készségszintű ismerete, használata.
“B” kategóriás jogosítvány előny, de nem kötelező.

 • Légy önálló

Csapatunkban mindenki motivált, képes megoldani a felmerülő kihívásokat. Ebből egyenes ágon következik, hogy csak olyan emberekkel akarunk együtt dolgozni, akik szintén képesek az önálló munkavégzésre és jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

 • Légy pozitív

Hiszünk abban, hogy pozitív hozzáállással, hatékony közös munkával, sokkal jobb eredményeket tudunk elérni. Így panaszkodás helyett inkább segítünk egymásnak ha elakadunk, hogy minél gyorsabban megoldást találjunk a problémára.

 • Pontos megbízható, precíz és becsületes

Felelősséget vállalsz a tetteidért. Ha esetleg hibázol, hajlandó vagy elismerni és tanulni belőle, vagy ami még jobb, mersz kérdezni. Azért dolgozunk csapatként, hogy támogassuk egymást.

 • Nyitott vagy új dolgok elsajátítására, tanulásra

Nem baj, ha nem vagy profi, de legyél nyitott a fejlődésre. Cégünk kidolgozza és biztosítja számodra a megfelelő tudásanyagot vagy más oktatási rendszereket.

 • Amit leginkább elvárunk az, hogy AKARJ!

Nálunk nem számít a korod. Lehetsz pályakezdő, vagy nagy szakmai múlttal rendelkező szakember is. Támogatjuk a személyes fejlődésed, de neked is partnerként kell hozzánk és a csapathoz hozzáállni. Nyitottak vagyunk ötleteidre és egyéni megoldásaidra is, mert ebből tudjuk, hogy megfelelő csapatjátékos vagy és valóban téged kerestünk!

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)