BETÖLTÉS...

RÓLUNK

KIK VAGYUNK MI?

100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, SIP paneles készházak építésével foglalkozó családi vállalkozás.

Környezetbarát SIP-panelből építkezünk

A Magyarországon is egyre szigorúbb épületenergetikai követelményrendszerhez igazodva döntöttünk úgy, hogy házainkat a kiváló szerkezeti- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, teljesen környezetbarát SIP-panelből építjük, mely hazánkban egy még új, innovációnak számító technológia.

Ügyfélközpontú gondolkozás

Alapértéknek tekintjük az ügyfélközpontú gondolkodást, a minőség iránti elkötelezettséget, valamint a megbízhatóságot. Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy az építőiparban rengeteg a kivitelezői hiányosság, valamint hanyagság. Mi nem mondvacsinált szakemberekkel dolgozunk együtt, hanem építésre jogosító gyártói képzéseken részt vett csapat dolgozik azért, hogy megépítse Önnek álmai otthonát.

MIÉRT AZ

ADAM-HOUSE?

– Választhat mintaházainkból, vagy akár kész tervekkel is érkezhet hozzánk, ugyanis a SIP technológia lehetővé teszi, hogy az egyedi igényekhez, elképzelésekhez igazodva bármilyen házat felépítsünk

– Kötelezettségmentes igényfelmérés

– Kerekharaszti gyártóüzemünk gyártási kapacitása évi 150.000 m2 panel

– Gyártás és kivitelezés egy kézben a tökéletes végeredményért

– Cégünk a SIP technológiához rendelkezik NMÉ (ÉMI) engedéllyel

– Munkatársaink építésre jogosító gyártói képzéseken részt vett szakemberek

– Az építkezés elejétől kezdve támogatjuk ügyfeleinket a döntéshozatalban, segítünk a felmerülő papírmunkában

– Megrendelőinkkel való kölcsönös bizalom kialakítása révén teljes átláthatóságot biztosítunk

– Munkáinkra garanciát vállalunk

KI VÁLASSZA AZ ADAM-HOUSE-T?

Minden olyan ember, aki:

Gondol családja és gyermekei jövőjére

Értékálló, biztonságos, családbarát otthont álmodott meg

A minőséghez ragaszkodik

Egy brandhez, a hozzátartozó kedvezményekhez és a minőséghez ragaszkodik

Nem szeretne fűtésszámlát fizetni

Nem akar magas fűtésszámlákat fizetni, és nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni a monopolhelyzetben levő energiaszolgáltatókkal szemben.

Környezetbarát és energia tudatos

Egy környezetbarát, egészséges, komfortos, korszerű, értéknövelő, jó befektetésnek bizonyuló, az energiaárak emelkedésével felértékelődő ingatlanra szeretne szert tenni.

Hazánkban is egyre többen választják a SIP paneles házakat, egyre többen döntenek úgy, hogy ezzel a technológiával építkezzenek. Cégünk egy teljesen új készház technológiát honosít meg Magyarországon. Mivel az építőiparban rengeteg a kivitelezői hiányosság, valamint hanyagság, mitől kellene elhinni, hogy valóban kiváló minőséget kap az ügyfél, mi több nagyon kedvező áron??

  • Megbízhatóság
  • Több éves építőipari tapasztalat
  • Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik építésre jogosító gyártói képzéseken is résztvettek
  • Ügyfélközpontú gondolkodás
  • A minőség iránti elkötelezettséget
  • Személyes konzultációkkal támogatjuk ügyfeleinket

“Precízen tervezünk, rendesen dolgozunk, és tisztán számolunk. Minden szempontból ez a megbízhatóság, erről a nevemmel kezeskedem.”

MINŐSÍTÉSEINK

PANASZMENTES ÉPÍTKEZÉSI VÁLLALT

Az 1997 CLV. Fogyasztóvédelmi Törvény 45. §-ban meghatározott hatáskörén belül az Építkezők Országos Egyesülete bevezette az Építőipari Panaszmentességi Információs Rendszert (a kontár építőipari vállalkozások BAR listája) az építőipari törvénysértések ellen.

Az ADAM-HOUSE Innovatív Kft. megszerezte a Dupla A (AA) minősítési besorolást az Építőipari Panaszmentességi Információs Rendszer keretei között és szabályzatának megfelelően. Cégünk ügyvezetője nyilatkozatban garantálja, hogy az esetleges jogvitákat Békéltető Testületi eljárás keretében rendezik, valamint elfogadják a testület határozatát, megkímélve ezzel az építkezőket a hosszadalmas és költséges peres eljárások szükségességétől.

Az Építőipari Panaszmentességi Minősítésre Magyarországon csupán az építőipari vállalkozások 23,82 %-a jogosult és mivel objektivitása miatt megteremti a biztonság feltételeit, kiváló eszköz az építőipari vállalkozás megkülönböztetéséhez. Ez azért is fontos, mert az építőipari piac átmeneti fellendülése következtében megjelenő „próbálkozók” miatt egyre nehezebb megkülönböztetni a bizonytalan hátterű cégeket a jól működő, megbízható vállalkozásoktól.

Business Initiative Directions jelölés – GOLD kategóriában

2018-ban a Business Initiative Directions, B.I.D. Minőség Díjra jelölték cégünket GOLD kategóriában.

Mit is kell tudni erről a szervezetről?
A Business Initiative Directions, azaz a B.I.D., 1975-ben jött létre a világ számos országából kiválasztott 173 vállalkozás részvételével. Célja azon cégek, szervezetek elismerése, amelyek az általa meghirdetett Total Quality Culture minőségi alapelveket kötelezően elismerik, bevezetik és működtetik. A díjat azzal a szándékkal alapították, hogy felhívja a figyelmet az olyan önerőből építkező vállalkozásokra amelyek nemcsak a saját, hanem más országokban is ismertté, elismertté váltak. A díj odaítélésében nemzetközi bizottság dönt ajánlások vagy személyes tapasztalatok, illetve nemzetközi sajtóvisszhangok, és piackutatási adatok alapján.

Büszkék vagyunk arra, hogy első Magyarországi eredeti SIP ház építő cégként, nemzetközi eseményre kapunk meghívást, valamint hogy hazánkban innovációnak számító SIP technológiánk miatt díjra is jelölnek bennünket. Nem titkolt szándékunk, hogy az eredeti SIP technológiát az ADAM-HOUSE által minél többen megismerjék hazánkban. Cégünk kizárólag SIP rendszerekkel épít és tervez házakat, így bátran állíthatjuk, ebben profik vagyunk!

Ha eredeti SIP házat akar, akkor az ADAM-HOUSE-t válassza!

MÉDIAMEGJELENÉSEINK

RTL Klub

TV2

TEKINTSE MEG RÉSZLETES ÁRLISTÁNKAT!

Hogyan épül egy Adam-House ház?Egyik ügyfelünk dokumentálta az egész folyamatot, tekintse meg!

Tudja meg, hogyan épül fel lépésről lépésre egy Adam-House ház! Győző a tervezéstől az átadásig dokumentálta a közös munkánkat, amelyet megosztott a család blogján. Kattintson, hogy testközelből láthassa az építkezés menetét az egyik kedves ügyfelünk szemszögéből!