Spórolj pénzt, időt és energiát generálkivitelezőként SIP ház építéssel!

Spórolj pénzt, időt és energiát generál-kivitelezőként SIP ház építéssel!

A kulcs a minőségi alapanyagokban és a szakszerű kivitelezésben rejlik.

lefelé nyíl, vörös 2

Komplett építési tanácsadást és képzést biztosítunk

tervezés és kivitelezés idején egyaránt

A SIP technológia viszonylag újnak mondható, modern építési módszer. Magyarországon kifejezetten kevés vállalkozás rendelkezik a szükséges szakértelemmel, hiszen egy csupán pár évtizedes szaktudás áll a technológia mögött.

Komplett építési tanácsadást és képzést biztosítunk kivitelező kollégánk számára, hogy könnyedén elsajátítsák a SIP építési rendszer minden részletét, valamint teljes műszaki támogatást biztosítunk partnereinknek.

méretre szabott épület, SIP ház, ADAM-HOUSE 1

Méretre szabott, komplett SIP panel épületrendszert szállítunk az építési helyszínre

50%-al gyorsabb kivitelezés

Sőt, egy átlátható és részletes szerelési útmutatót is biztosítunk, lényegesen leegyszerűsítve ezzel a házépítés folyamatát. A SIP házak azért építhetők fel gyorsan, mert a munkafolyamatok számottevő része szerelő jellegű.

A modern technológiának köszönhetően a már elkészült SIP panel elemek összeállítása igazán egyszerű és gyors munkavégzést tesz lehetővé. A hagyományos, illetve más könnyűszerkezetes építési móddal összevetve a SIP házak megvalósításához elegendő egy 3-4 fős csapat, valamint egy jóval kevesebb beruházást igénylő eszközállomány. Egy 3-4 fős brigád 3-5 nap alatt felépíthet egy 100 m2-es szerkezetkész SIP házat.

lefelé nyíl, vörös 2

Alvállalkozói munkálatok

partnerkapcsolat teljes háttér támogatással

Természetesen lehetőség van alvállalkozói munkálatokra is, ahol az ADAM-House biztosítja az építési munkákat, továbbá lehetőség van saját ügyfélkörben történő értékesítésre is, ahol az ADAM-HOUSE teljes háttér támogatást biztosít (műszaki segédanyagok, mintadarabok, irodai makettek stb.) az értékesítő kollégáknak.

Miért az ADAM-House
a legjobb választás?

az ÉMI engedélyen túl

A mai korszerű technológiáknak és építőipari újításoknak köszönhetően a házak élettartamának színvonalát sok esetben a generálkivitelező munkájának színvonala és az általuk felhasznált anyagok minősége szabja meg. Az ADAM-HOUSE márkanév garancia arra, hogy ár-érték arányban és minőségben a legjobb SIP rendszert fogja kapni a céged, illetve az ügyfeleid. De ha ez nem lenne elég, a termékeinkre 30 év gyártói garanciát is biztosítunk.

lefelé nyíl, vörös 2

Egyszerűsítsd le a házépítés folyamatát,
járj élen a korszerű megoldásokban!

kiszámíthatóság
költséghatékonyság
kedvezmények

Raktárról dolgozunk, ezért nincs alapanyag hiány, mint más ágazatokban. Olyan rétegrenddel dolgozunk ahol több munkafolyamat kihagyható, ezáltal pénzt és időt lehet megtakarítani anélkül, hogy az épület műszaki felszereltsége csorbulna. Kötelezettségmentes igényfelmérést, tanácsadást, konzultációs lehetőséget és árajánlatadást biztosítunk, továbbá a velünk szerződött partnerek részére kedvezményeket biztosítunk.

Partnereink

Zetrov Invest Kft.

Hajdú-Bihar, Debrecen

Wolf Bau Invest Kft.

Balaton, Vas és Zala megye

szeretnél többet megtudni?

fekete nyíl lefelé

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)