zöld nyíl jobbra

Hírek

Figyelem: MÉG nem maradtál le a CSOK-ról – de már nincs sok időd.

2023 végén a jelenlegi formájában megszűnik a CSOK, és még a bennfentesek sem tudják, pontosan mi érkezik helyette.

A nagyobb településeken azonban a jelenlegi álláspont szerint a lemaradók elveszítik a családi otthonteremtési kedvezményt, a 3%-os kamatozású támogatott hitelt, sőt, az illetékmentességet és az adóvisszatérítési támogatást is. Ez egy átlagos családnak egy új otthon esetében több tízmillió forintot jelenthet. De még van megoldás!

Tovább olvasom »

Légtömörség – mit érdemes tudni róla?

Gyermelyi házunkat nem passzív háznak építettük, „csupán csak” általunk képzett kivitelező partnerünkkel együtt kiemelten figyeltünk a gyártásra és az összeszerelésre is. Az eredmény egy passzívház értéket produkáló légtömörség lett. Ennek apropóján mesélünk kicsit a légtömörség-vizsgálatról!

Tovább olvasom »
munkalehetőség ADAM-HOUSE

Munkalehetőség

SIP ház gyártó üzemünkbe keresünk hosszútávra, (határozatlan időre) kollégákat bejelentett, alkalmazotti munkaviszonyba. Cégünk az idő haladtával egyre kiemelkedőbb fejődésen megy keresztül.A megnövekedett SIP ház gyártási

Tovább olvasom »

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)