IMG_4116-1

Miért érdemes az ADAM-HOUSE-t választani?

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

Mostanra számos sikeres projektünk bizonyítja, hogy az ADAM-HOUSE-nál egy olyan sikerrecept állt össze, ahol az önmagában is kivételesen kedvező SIP paneles technológiát egyedülállóan előnyös megvalósítás egészíti ki. Összegyűjtöttük, a teljesség igénye nélkül mi teszi az elérhető legjobb választássá cégünk megoldásait!

Páratlan idő- és költséghatékonyság

Az ADAM-HOUSE részegységek helyett egy teljes értékű építési rendszert kínál, amely a szerkezetépítéshez szükséges valamennyi összetevő gyártását és szállítását magában foglalja, a SIP panelektől a kötőelemeken és csavarokon át az egyéb rögzítő elemekig, vasalatokig. Maguk a panelek korszerű üzemi feltételek közt, méretre készülnek, ami számottevően lerövidíti a helyszíni munkálatokat. A tapasztalatok szerint egy 100 m2-es, szerkezetkész SIP ház kivitelezéséhez (ami a rendszer egyik specialitásaként esőben is megvalósítható) egy 3-4 fős csapatra és 3-5 napra van szükség, miközben az eszközigény is jóval alacsonyabb más technológiákkal összevetve.

A külső körülményektől való „függőség” csökkentése

Napjaink ellátási láncokban jelentkező problémáit látva valóban aranyat érhet egy olyan gyártó, amely tevékenysége kialakításánál a kitettség minimalizálására törekszik – pont, mint az ADAM-HOUSE. Cégünk jelentős raktárkészleteket tart fenn az alapanyaghiány megelőzésére, saját, korszerű gyártósorunkon pedig néhány nap alatt képesek vagyunk elkészíteni egy komplett épületszerkezetet. Nagy termelési kapacitású (évi kb. 150 ezer m2-nyi SIP panel), kerekharaszti székhelyű gyártóüzemünk berendezései és munkatársaink szakértelme így többek közt a folyamatok egykézben tartásáról is gondoskodik.

Garantált precizitás

A legmodernebb SEMA CAD/CAM szoftvereinken zajló gyártmánytervezésnek köszönhetően minden egyes panelünk és épületünk milliméteres pontossággal készül. A 100 és 270 mm közötti vastagságban gyártott, OSB4 táblákból és ESP szigetelésből álló SIP paneljeink kifogástalan minőségét a gondosan kiválasztott, kiváló alapanyagok mellett a minőség-ellenőrzéssel kiegészített, XXI. századi üzemi körülmények közt végzett gyártás is biztosítja.

Nagy fokú rugalmasság

Az ADAM-HOUSE által kialakított építési rendszerrel bármilyen egyedi forma megtervezhető és megvalósítható, a különböző alakzatok összeszerelésének csak a fantázia szab határt. A palettát színesíti, hogy a különböző vastagságban gyártható SIP panelek biztonsággal alkalmazhatók födémek, lapos- és magas tetők építéséhez, valamint válaszfalként és belső teherhordó falként. Utóbbi kapcsán fontos megjegyezni, hogy Magyarországon kizárólag az ADAM-HOUSE gyárt az ÉMI által minősítetten teherhordó SIP paneleket. Az elemek így nemcsak vázkitöltő szerepet kaphatnak, hanem valódi terhet is stabilan elviselnek, így egyszerűen és költséghatékonyan építhető belőlük emeletes-, lapos tetős-, többszintes-, sőt, akár társasház is. A széles körű felhasználhatóságot fokozza, hogy SIP rendszereink alkotóelemei hatékonyan kombinálhatóak más építési technológiákkal.

Egy valóban komplex szolgáltatás

Az általunk egyedileg gyártott SIP panelek előnyeit hosszasan lehetne még sorolni, egyebek mellett az igen kedvező hőszigetelő tulajdonságoktól a hagyományos szerkezetű épületekhez képest 10%-kal nagyobb hasznos alapterületen át egészen az általunk használt alapanyagok egészség- és környezetbarát jellegéig. Végezetül azonban azt emelnénk ki, hogy az ADAM-HOUSE számára a tervezés és a gyártás tényleg csak az első lépéseket jelentik, amelyeken túl, a valódi partnerség jegyében átfogó építési tanácsadást és képzést, valamint a projektek teljes körű műszaki támogatását is készek vagyunk biztosítani mindazoknak, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal!

Ha SIP ház, akkor ADAM-HOUSE!

Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén!

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)