MGO technológia

lefelé nyíl, vörös 2

Mi az az MgO Tábla?

magnézium-oxid alapú tábla

Az MgO – magnézium-oxid – alapú táblák kiváló minőségű felületet biztosítanak különféle alkalmazásokhoz. Az MgO táblák nagy sűrűségűek és kemények, ami miatt ellenállnak a nedvességnek, a tűznek, a penésznek és a rovaroknak. Az MgO táblák az építőiparban, a belsőépítészetben és az iparban használatosak.

Az MgO táblákat az építőiparban falak, mennyezetek és padlók borítására alkalmazzák. Az MgO táblákat a beton- és acélvázak helyettesítésére is használják az épületstruktúrákban. Az MgO táblák használhatók tűzvédelmi, vízszigetelési és hangszigetelési célra is.

Az MgO táblák előnyei közé tartozik az alacsony karbantartási igény, a hosszú élettartam és a könnyű telepítés. Az MgO táblák nem tartalmaznak veszélyes anyagokat, így környezetbarát megoldást jelentenek az építőiparban.

Az önhordó SIP-panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP-ház nagyon gyorsan felépíthető.

A SIP-paneles építési rendszer ideális megoldás a már meglévő épületek átépítésére és bővítésére, más építési technológiákkal kombinálva is alkalmazható, így családi- és társasházak, közigazgatási épületek, termelési és ipari csarnokok, iskolák, szabadidős épületek és garázsok építésénél is használható.

Egy 100 négyzetméteres kulcsrakész SIP ház a betonalap megszilárdulását követő 120-160 nap alatt elkészül. Száraz technológiáról van szó, nincs a munkafázisok között várakozási idő.

Az ára ‒ mérettől és kialakítástól függően ‒ jellemzően kevesebb, mint a hagyományos építési módok költsége. Ráadásul azonos bruttó alapterület esetén a SIP ház beltere átlagosan 8 %-kal nagyobb, mivel vékonyabb falrendszereket alkalmazunk.

lefelé nyíl, vörös 2

MgO

tábla

Az MgO SIP panelek számos előnnyel rendelkeznek az építkezés során, beleértve a könnyű súlyt, az erős és tartós anyagot, a hő- és hangszigetelő képességet, valamint a tűz- és vízállóságot is. Emellett az MgO SIP panelek környezetbarát anyagokból készülnek, amelyek nem bocsátanak ki toxikus anyagokat a környezetbe, és újrahasznosíthatóak. Az MgO táblák többek között használhatók még tűzvédelmi, vízszigetelési és hangszigetelési célra is.

Az MgO tábláknak köszönhetően ezek a SIP panelek teljesen víz- és tűzállóak, amit a külső és belső burkolat csak tovább fokoz. A hagyományos építési móddal ellentétben a SIP házaknál nem fordulhat elő, hogy „vizes a fal”, mert az így elkészült SIP panel önmagában sem képes vizet felvenni.

Az MgO táblák nagy sűrűségűek és kemények, ami miatt ellenállnak a nedvességnek, a tűznek, a penésznek és a rovaroknak.

Házainkra Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) és lakáshitel igényelhető.

Miben más az MgO SIP panel, mint az OSB SIP panel?

Ha SIP ház,

akkor ADAM-HOUSE!

Ha SIP ház,

akkor
ADAM-HOUSE!

Vedd fel velünk a kapcsolatot

hogy neked is segíthessünk az álomotthonod megtervezésében, illetve a pontos precíz kivitelezésben! Töltsd ki az alábbi űrlapot és már küldjük is neked a tájékoztatót az árakkal és felszereltségi listával!

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)