construma_side

Beszéltünk a Construmán? Folytassuk!

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

Rekordlátogatóval zártuk idén a Construma 41. Nemzetközi építőipari szakkiállítást: már a hétköznapokon annyian látogattatok el hozzánk, mint a korábbi években a rendezvény egésze alatt – hétvégén pedig nem csillapodott a látogatási kedv.

Túrák és ajándékok

Szerdán szakmai túrán jártak nálunk az építészek, amiről Facebook oldalunkon is beszámoltunk. A Construmára szintén itt lehetett velünk jegyeket nyerni, vasárnap pedig ugyanitt sorsoltunk ki egy 150 000 forint értékű OBI vásárlási utalványt is.

De a legfontosabb, hogy megismerhettünk

Izgalmas, fárasztó és eredményes szakmai programot jelentett számunkra ez a pár nap, de a legnagyobb eredménye mégis az, hogy volt alkalmunk személyesen megismerni Titeket.

Nem szeretnénk, ha a megkezdett beszélgetések itt érnének véget!

Ezért ha beszéltünk a Construmán, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy megkereshessünk, és ott folytathassuk, ahol abbahagytuk!

A kitöltéshez kattints ide:

Szerezd meg te is lakossági árlistánkat a teljes műszaki leírásokkal!

Ünnepi nyitva tartás

Kerekharaszti gyártóüzemünk és hatvani irodánk téli leállás és azt követő leltár miatt 2023. december 18-tól 2024. január 5-ig zárva tart!

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)