Karrier: Projektmenedzser

Karrier: Projekt menedzser

lefelé nyíl, vörös 2

Cégünk évről-évre nagyobb és tőkeerősebb lesz, mégsem szeretnénk elveszíteni cégen belül a családias hangulatot, valamint az ügyfélközpontúságot, hiszen cégünket ez a gondolkodás emelte fel és ez különbözteti meg más építőipari cégektől. A nagy növekedés természetesen egyre több, – egyszerre több! – kivitelezést eredményez, ami azt jelenti, hogy több projekten kell gyors és felelősségteljes döntéseket hozni, mivel a kivitelezések munkaüteme is eszelős sebességet diktál. A napi pörgést és ritmust fel kell tudni venni, mi több, legjobb, ha komfortzónádnak tudod tekinteni. Ha magadra ismersz, úgy kérjük olvass tovább!

Ez nem az az álláshirdetés lesz, amire gondolsz, szakítottunk a hagyományokkal és a formalitásokkal, mert nem vezettek célra. Innovatív technológiánk, innovatív megoldásokat, innovatív álláshirdetést és „innovatív” kollégát igényel.

A te feladatod a kivitelezések teljes körű lebonyolítása A-Z-ig, tehát az önköltségszámítástól az alvállalkozók kiválasztásán és ügyfelekkel történő kapcsolattartáson keresztül a sikeres kulcsátadásig.

Teljes szabadságot biztosítunk neked a lebonyolítást illetően (persze a határidő és a költségkeret tartása mellett), tehát a saját kreatív megoldó képességed, önállóságod a feladatokhoz, valamint a megoldásra váró helyzetekhez a kellő motivációval kell rendelkezz. A vezetőséggel napi szinten tudsz egyeztetni bármiről, heti szinten ülünk össze elemezni a futó projekteket.

Mivel egyelőre 90%-ban családi házakat építünk, nálunk nincsen milliárdos projekt. Nálunk több projekt van egyszerre, ami milliárdos nagyságú. Ez több helyszín, több kilométer, több ügyfél, több projekt, több odafigyelés, több felelősség, több egyeztetés, több új ember, több új kapcsolat, több referencia projekt mögötted és több bónuszt eredményez!

Téged keresünk, ha motivált vagy egy Magyarországon még új építési technológiára.

Téged keresünk, ha szeretsz folyamatosan mozgásban lenni.

Téged keresünk, ha képes vagy egyszerre több, 6-8-10 projektet vezényelni és kezelni az ország több pontján.

Téged keresünk, ha a következők feladatok nem okoznak problémát:

 • Tervek, műszaki leírások alapján költségvetés készítése;
 • Pénzügyi-műszaki ütemterv elkészítése, folyamatos aktualizálása;
 • Anyagszükséglet kiszámítása;
 • Alvállalkozói és beszállítói ajánlatok bekérése, versenyeztetése;
 • A beérkező ajánlatok feldolgozása, ár tükrök készítése;
 • Utólagos költségelemzés;
 • Helyszíni felméréseken, bejárásokon való aktív részvétel;
 • Folyamatos kapcsolattartás a megrendelőkkel, alvállalkozókkal, tervezőkkel, hatóságokkal;
 • Munkafolyamatok összehangolása, helyszíni irányítása;
 • Építési napló kezelése, e-napló vezetése.

Mindenképp legyél a csapattagunk, ha rendelkezel a következőkkel:

 • Szakirányú végzettség (építész vagy építőmérnöki képesítés);
 • Építőipari kivitelezések során szerzett minimum 3-5 éves releváns szakmai tapasztalat;
 • Magas szintű számítógépes felhasználói ismeretek (Word, Excel, Outlook);
 • Építészeti tervrajzok, műszaki leírások értelmezése;
 • Költségvetés és pénzügyi-műszaki ütemterv készítésében való minimum 3-5 éves szakmai tapasztalat;
 • Építőipari költségvetés készítő program ismerete;
 • Rendszer- és projekt szemlélet;
 • Munkatársakkal, ügyfelekkel való hatékony kommunikáció;
 • B kategóriás jogosítvány;
 • Előny (de nem feltétel), ha felelős műszaki vezetői vagy műszaki ellenőri jogosultsággal rendelkezel.

Miért válassz bennünket? Miért az ADAM-HOUSE?

Nálunk nincs versenyképes munkabér! Nálunk olyan bér van, ami szemmel is jól látható, mert hosszútávra tervezünk az új csapattársunkkal Céges autót, laptopot és telefont természetesen biztosítunk.

Stabil lábakon álló, tőkeerős és folyamatosan fejlődő cég vagyunk. Ezalatt értjük, hogy eddig minden évben tripláztuk bevételeinket és a projektjeink számát. Cégünk nem csak hazánkban, hanem más uniós országba is szállítja saját termékeit, többek között Hollandiába.

Maximálisan korrekt kapcsolat az alvállalkozókkal és a partnerekkel. Nálunk nem divat a körbetartozás, nincsenek 30-60 és 90 napos fizetési határidők, visszatartások, cégünk 5-8 napos fizetési határidővel fizeti alvállalkozóit, ezért határidőben és minőségben dolgoznak.

Folyamatos fejlődés, és ezzel járó szakmai kihívások. Neked, mint az új kollégának, el kell sajátítanod az építési technológiánk részleteit. Saját tervezőink segítenek megismerni a teljes építési rendszert, valamint az ADAM-HOUSE által használt tervezési szoftvereket, amikkel bármilyen épületszerkezetet le tudunk gyártani és fel tudunk építeni.

Családias légkör, összetartó csapat. Tudom, ezt mondja minden cég, de nyugi, nálunk nem mindig van így, hiszen nálunk is emberek dolgoznak, ahol igenis vannak viták. De úgy gondoljuk, ez mindenhol így van, csak kevésbé beszélnek róla.

Viszont az nagyon igaz ránk, hogy motiváltak vagyunk és az ország egyik kiemelkedő építőipari gyártó és kivitelező cége szeretnénk lenni, amiben mindenki kiveszi a részét, így a siker és az érdem is közös.

Szeretnéd látni egy SIP ház felépítésének teljes folyamatát?

Győző, az egyik kedves ügyfelünk lépésről lépésre dokumentálta egy Adam-House felépítésének teljes folyamatát: a tervezéstől az átadásig. Közös munkánkról készült fényképeit és tapasztalatait a család blogján osztotta meg.

Weboldalunk sütiket használ a hatékonyabb felhasználói élmény érdekében. (részletek)