BETÖLTÉS...

Cikkek ezzel a címkével: "#szerkezetépítés"

16jan

Legyen partnerünk, legyen Ön is SIP ház építő!

szerző: Adam - House

Magyarországon a készházak, valamint a könnyűszerkezetes házak elterjedése, építési számának növekedése jelentősen pozitív irányban változott meg az utóbbi években. 2021-ben duplázódni látszik az eddigiekhez képest, ami jelentősen felborítja a kivitelezői kapacitásokat. A cégek nagy részének már betelt a naptára, létszám bővítésre pedig alig, vagy szinte nincs is lehetőség, hiszen a munkaerő piac ebben az iparágban már jelentősen lecsökkent.

Egy hagyományos téglaépítésű ház szerkezetépítéséhez szükség van 5-7 fő tapasztalt munkaérőre. Megfelelő segédekre és valóban megfelelő kőművesekre, akik nem csak a vidómegosztókon tanulták a szakmát. Több hét, vagy akár hónap is lehet egy ilyen ház felépítése, pláne ha valóban minőséget szeretnénk elérni és valljuk be, hosszútávon csak az a kifizetődő egy kivitelezőnek.

 

 

Hogyan lehet tehát 2021-ben több házat felépíteni kevesebb munkaerővel, rövidebb idő alatt, ráadásul mindezt úgy, hogy megfeleljünk a kiváló minőségnek és az egyre szigorodó energetikai besorolásoknak? A válasz már egyszerű: SIP ház építéssel!

Cégünk kizárólag SIP panel rendszereket gyárt és értékesít kivitelezőknek és partnereiknek. Minden szükséges engedéllyel, tanúsítvánnyal és teljesítménynyilatkozattal rendelkezünk, amivel bármilyen típusú és formájú épület felépíthető a mi rendszereinkkel. Kizárólag EREDETI SIP Paneleket gyártunk és forgalmazunk! Miért is emeljük ki hogy EREDETI? Mert mi nem használunk a termékeinknek fantázianeveket, nem csak légbőlkapva rámondjuk a termékre hogy SIP panel, SIP ház stb. A mi NMÉ engedélyünk valóban SIP Panelre szól, hiszen EREDETI. Ez ellenőrizhető bárkinek, aki az ÉMI honlapján kicsit jobban utána néz.

Magyarországi gyártóüzemünk kapacitása jelenleg évi 150.000 m2 SIP Panel, ami kb 1250 db családi háznak felel meg.  Állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így átlagosan 5-10 munkanap alatt tudjuk kiszolgálni SIP ház építő partnereinket.

A SIP rendszereink, valamint hozzá tartozó elemei méretre vágva kerülnek kiszállításra, így a helyszínen már nincs szükség további munkálatokra. Ennek köszönhetően nem keletkezik építési hulladék a kivitelezés folyamán, valamint az építési idő is jócskán lerövidül, mivel a méretre vágások már cégünk üzemében megtörténik.

Minden SIP panel és hozzátartozó kötőelem beszámozva és jelölve, egy kivitelezési útmutató szerint kerül kiszállításra, ezért elegendő mindössze 3-4 gyártói tanácsadáson részt vett munkatárs ahhoz, hogy egy átlagos családi házat felépítsen mindössze 3-4 nap alatt szerkezetkészen. A SIP házak kivitelezésének egyik legnagyobb előnye a gyorsaság, hiszen a szerkezetépítés folyamán egy munkafázis alatt felépítésre kerül a szigetelt teherhordó falszerkezet.

 

 

Ezzel bármely technológiával szemben, akár 50%-al gyorsabb kivitelezéseket érhetünk el, amivel Ön a cége hatékonyságát és kapacitását könnyedén növelni tudja anélkül, hogy nagyobb erőforrásokat kelljen mozgósítania.

A SIP Panelek építése során nincs szükség darura sem a lerakodáshoz sem az építéshez. Nem terheli a kivitelezőket felesleges logisztikai és egyéb adminisztratív költség. Bármely építési területre kiszállítható, hiszen könnyedén mozgatható rendszerelemekről van szó. Minden építési projekthez cégünk készít egy kivitelezési útmutatót, amivel az Ön munkatársai könnyedén és gyorsan elkészíthetik a ház teljes fő- és válaszfal szerkezetét, vagy akár komplett tetőszerkezetét is.

Kivitelező partnereinket igyekszünk mindenben támogatni és segíteni, ezért akár a teljes generáltervezési munkákat elvégzi cégünk az Ön ügyfeleinek is. Bemutatótermünkben örömmel segítünk partnereink tárgyalásán, ügyfelekkel való egyeztetésén. Teljes háttértámogatást biztosítunk minden partnerünknek, hogy minél könnyebben és problémanetesebben tudjanak saját munkálataikra és kivitelezéseikre koncentrálni.

 

Nálunk nincs csatlakozási díj, nincsenek éves kötelező befizetések! Nincsenek rejtett költségek és egyéb kiadások. Azért dolgozunk, hogy kivitelezőinket, megrendelőinket támogatni tudjuk a projektek megfelelő megoldásában!

Tehát ha Ön kivitelezőként keres házépítéseihez innovatív megoldásokat és technológiát…

Ha érdekli, hogy hogyan tud egy 3-4 fős csapat 3 nap alatt szigetelt szerkezetkész házat építeni…

Ha bővítene kapacitásán…

Akkor az ADAM-HOUSE által gyártott SIP paneles építési rendszer a jó választás Önnek!

Magyarországi gyártóüzem!

30 év gyártói garancia!

Valóban SIP panelre szóló NMÉ engedély!

Ingyenes képzések a SIP rendszerrel történő építkezéshez!

Akár teljes generáltervezési támogatás!

 

 

Mindezt miért? Nagyon egyszerű!

Mert ha SIP ház, akkor ADAM-HOUSE!

 

Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén!

1okt

Spórolás az építkezésen

szerző: Adam - House

Közel minden tízedik magyar – a fiatalabbak körében még többen – szeretne építkezni a közeljövőben. Az építkezők közel 30 százaléka azonban nem kulcsrakész házat venne, hanem maga fejezné be a kivitelezést, amihez az ismerősök között keresne vállalkozót, hogy ezzel is spórolhasson.

A fiatalok, az idősebbeknél jóval szívesebben vágnának bele egy új ház építésébe – derült ki a Pulzus közvélemény kutató által készített reprezentatív felmérésből. Az adatok szerint a 25-55 év közötti magyar felnőtt lakosság 9 százaléka tervezi, hogy építkezni fog, ezen belül a 40-55 év közöttiek tartozóknak csupán, alig több mint 7 százaléka gondolkodik egy ilyen lépésen. Ezzel szemben a 25-39 év közöttiek közül csaknem minden tízedik jelezte házépítési terveit.

Az építkezést tervezők 30 százaléka nem kulcsrakészen, hanem valamilyen közbülső állapotban venné át a kivitelezőtől a házát, majd saját maga fejezné be. Főként az alapvető szerkezet és a szigetelés biztonságos megoldását, valamint a villanyszerelést bíznák mindenképpen szakemberre. A burkoláshoz, a festéshez, a szárazépítéshez vagy éppen a homlokzat elkészítéséhez ellenben nem feltétlenül hívnának mesterembert.

Az épület befejezéséhez a válaszadók 69 százaléka ismeretségi körében keresne hozzáértőt, míg 58 százalék csak és kizárólag referenciával rendelkező profi kivitelezőkhöz fordulna. 55 százalék azért attól sem zárkózott el, hogy a rokonok vagy a barátok bevonásával építkezzen. A megkérdezettek 54 százalékának már van tapasztalata arról, milyen kalákában, azaz barátok és rokonok bevonásával egy házat felépíteni.

 

A kutatás szerint a leginkább azért kerülik a profi kivitelezővel elvégzett befejezést, mert ettől megtakarítást remélnek. A kedvezményes lakás áfa eltörlése miatt jelentősen megnövekedő kivitelezési költségek miatt már valóban nem minden esetben éri meg teljes generálkivitelben kérni az épülő házakat, ezért fordul a piac a nem kulcsrakész megoldásokhoz. A másik érv is anyagi jellegű: az ismeretségi körben van-e olyan szakember, aki ingyen, – baráti alapon – elvégezné a szükséges munkákat.

Az ADAM-HOUSE ezen igényeket is szem előtt tartva, lehetőséget biztosít, hogy készházainkat vagy csak szerkezetkészen rendelje meg az építtető, vagy “kívülről kész” házat rendeljen, amely külsőleg teljesen kész, szigetelt és zárható, belül azonban teljesen üres. A költsége a kulcsrakész épület költségének 60-80 százaléka, és erre a házra is igénybe vehető a CSOK.